Despre noi

Planificarea si pregatirea unui eveniment, in special a unei nunti, pot fi foarte stresante si obositoare mai ales avand in vedere stilul de viata din ziua de astazi. Poate nu vei avea intotdeauna timpul necesar sa gasesti furnizorii potriviti, cu rezultate garantate, sa compari toate ofertele si in acelasi timp sa fii sigur ca toate detaliile sunt puse la punct astfel incat evenimentul tau sa fie perfect. Si sa mai ai si un job solicitant...

Trebuie sa ai un singur scop si anume sa fii relaxat si sa traiesti momentul. Trebuie sa te simti confortabil, sa te bucuri alaturi de cei dragi de evenimentul tau si de cea mai spectaculoasa zi din viata ta. Trebuie sa fii fericit, sa iti amintesti cu placere de eveniment, de toate persoanele care au participat si de toate detaliile.

Da, la toate evenimentele apar probleme si complicatii. Probabil si la al tau vor fi. Dar event planner-ul va avea grija ca tu sa nu te confrunti cu ele, sau cel putin sa nu le observi nici tu, nici invitatii tai. De multe ori angajand un event planner nici nu vei sti ca ceva era la un pas de a merge prost. Pornesti de la idei marete si un buget si event plannerul se va asigura sa le transpuna in realitate.

Eu nu voi lua decizii in locul tau, decat daca iti doresti acest lucru, ci doar te voi ghida si te voi asista in alegerile pe care le faci. Te voi sprijini constant si voi avea grija ca in ziua evenimentului totul sa se deruleze exact asa cum ti-ai dorit.

Pregatirea, cunostintele si experienta mea iti vor transforma visele si asteptarile tale in realitate. Dorinta mea este aceea ca tu sa gazduiesti un eveniment distinctiv si frumos, de care sa te poti bucura, pentru ca acest eveniment va purta semnatura mea, semnatura pe care doresc sa o pun doar pe evenimente unice si reusite.